Onze praktijkfilosofie

Onze praktijkfilosofie

Kwaliteit en duurzaamheid
Als familiepraktijk geloven wij in kwaliteit en duurzaamheid. In hoge en duurzame tandheelkundige kwaliteit en duurzame relaties met onze patiënten. Om deze reden investeren wij in de toekomst.

Wij investeren in onze kennis
Duurzaamheid begint met kwalitatief, hoogwaardige tandheelkundige zorg. Als tandartsen zijn wij lid van het Kwaliteits Register Tandartsen (KRT), een onafhankelijke en openbare kwaliteitsregister. Wij volgen uitgebreide na- en bijscholing, om onze kennis up-to-date te houden.

Aquarijn Tandartsen | Alphen a/d Rijn

Wij investeren in onze werkomgeving
In onze splinternieuwe praktijk met de modernste apparatuur voldoen wij aan de hoogste hygiëne eisen. Dit is belangrijk voor ons om onze kwaliteit te kunnen waarborgen, maar vergroot ook ons werkplezier. Daarnaast biedt de praktijk ook ruimte voor goede faciliteiten voor onze patiënten. Zo kunnen onze patiënten in onze wachtruimte gebruik maken van ons Wi-Fi netwerk. De praktijk is  toegankelijk voor mindervaliden en wij zijn goed bereikbaar met het OV en de auto. Kortom, een praktijk met de modernste faciliteiten, waar de patiënt zich thuis kan voelen. 

Wij investeren in de relatie met onze patiënten
Goede tandheelkundige zorg omvat, naast kwalitatief goede zorg, ook eerlijk advies. We geloven dat dit is waarom patiënten al meer dan 34 jaar tevreden zijn. Eerlijk advies impliceert ook duidelijke communicatie en transparantie. Naast goede communicatie kan een vertrouwensband alleen tot stand gebracht worden als u onder behandeling bent van zoveel mogelijk één tandarts. Om deze reden hebben wij een vast behandelteam van tandartsen en zult u bij één van hen onder behandeling zijn. Wij streven naar zo weinig mogelijk wisseling van tandarts, tenzij u dat zelf wenst.

Aquarijn Tandartsen | Alphen a/d Rijn