Ons Team

Onze tandartsen

L.T. ‘Henk’ Tjia; het icoon van Aquarijn Tandartsen! Hij startte in 1979 zijn praktijk aan de Groenestein. 34 jaar later besloot hij te gaan uitbreiden en verhuisde hij zijn praktijk naar het splinternieuwe gebouw naast het zwembad aan de Cantharel.

Henk is een ervaren tandarts en voert alle behandelingen met passie en routine uit. Het trekken van wortelresten, het maken van volledige gebitsprothesen en het zetten van kronen, voor alles kunt u bij hem terecht!

Door de vele jaren heen heeft Henk een grote groep van trouwe patiënten opgebouwd en is hij erg geliefd door zijn rustige en pragmatische manier van werken.

BIG: 59024314702

In oktober 2011 studeerde Anthony af aan het ACTA en startte meteen als tandarts bij Aquarijn Tandartsen, toen nog gelegen aan de Groenestein. Daarnaast heeft hij ook in andere praktijken gewerkt in Leiderdorp, Krommenie en Baarn.

Door de jaren heen heeft Anthony een sterke interesse voor de endodontologie (wortelkanaalbehandelingen) ontwikkeld. Om zich verder hier in te verdiepen, volgde hij diverse hands-on cursussen en is hij in september 2016 begonnen aan een drie-jarige opleiding endodontologie aan het ACTA. Deze heeft hij inmiddels afgerond en heeft nu de titel endodontoloog verdiend! 

Anthony is bij Aquarijn Tandartsen een gewaardeerde endodontoloog door zijn duidelijke, rustige en prettige manier van werken.

BIG: 89914962502 

Daisy studeerde in april 2015 af aan het ACTA. Kort na het afstuderen begon zij met werken als tandarts bij Aquarijn Tandartsen. Daisy voert voornamelijk restauratieve behandelingen uit en werkt daarom veel met de Cerec Omnicam.

Voor het optimale gebruik van dit mooie systeem volgde zij een cursus in het zonnige Las Vegas! 

Naast haar affiniteit voor restauratieve behandelingen, heeft ze ook een affiniteit voor het behandelen van angstige patiënten. Daisy is een geduldige tandarts die graag de tijd neemt voor haar patiënten om te zorgen dat ze op hun gemak naar de tandarts gaan.

BIG: 99919623002

 

Reinout is afgestudeerd in 2013 in Leuven (België) daarna is hij terug naar Nederland verhuisd om met veel plezier in groepspraktijken te werken in Amsterdam en Alphen aan den Rijn. Door zich regelmatig bij te scholen op verschillende vlakken van de tandheelkunde probeert hij een zo breed mogelijk spectrum aan tandheelkunde aan zijn patiënten te bieden. Voldoening uit zijn vak haalt hij als patiënten ook enthousiast kunnen worden van een mooie vulling, kroon of een goed en fijn verloop van een behandeling. Tandheelkunde hoeft niet suf, saai of vervelend te zijn!

BIG: 19917147202

Chu Kan studeerde in augustus 2014 aan het ACTA af. Na zijn studie heeft hij in verschillende praktijken gewerkt. Zo heeft hij in Hoofddorp, Amsterdam en Den Haag zijn vak mogen uitoefenen. Vanaf 2018 is Chu Kan werkzaam bij Aquarijn Tandartsen. 

Chu Kan is een enthousiaste tandarts met een passie voor zijn vak. Hij heeft vooral veel affiniteit met het behandelen van angstige patiënten. Zijn aanpak kenmerkt zich door de behandelingen voorspelbaar te maken: hij geeft altijd een duidelijke uitleg en is geduldig. Bovendien kan de patiënt in de behandelkamer genieten van (rustgevende) klassieke muziek. Dit alles zodat de patiënt weer met een lach naar de tandarts gaat. 

BIG: 69919031302

Yvonne heeft de opleiding tandheelkunde gevolgd aan de Radboud universiteit in Nijmegen. Na haar afstuderen is ze werkzaam geweest in verschillende praktijken en heeft zo brede ervaring opgedaan in de algemene tandheelkunde. 

Door haar rustige benadering en een ontspannen sfeer in de behandelkamer stelt ze patiënten gerust. Yvonne is een geduldige tandarts en heeft dan ook veel affiniteit met kinderen, angstpatiënten en cosmetische tandheelkunde. Ze vindt het belangrijk dat patiënten een open sfeer ervaren en zich comfortabel voelen in de stoel. 

BIG: 19924963102

Robert studeerde af aan het ACTA. Tijdens zijn studie heeft hij het keuzevak restauratieve tandheelkunde gevolgd, naast de algemene tandheelkunde.

De tandheelkunde is voor hem een ontzettend interessant en breed vak, waarin hij met enthousiasme en passie te werk gaat. Als tandarts streeft hij naar professionele en kwalitatieve zorg. In de afgelopen jaren heeft hij daarom diverse lezingen en congressen op verschillende gebieden in de tandheelkunde gevolgd.

Robert neemt graag de tijd om alles duidelijk uit te leggen, waarbij u als patiënt centraal staat. Veel voldoening krijgt hij uit zijn werk, wanneer een patiënt met een goed gevoel uit de behandelstoel komt. Robert helpt u graag om samen toe te werken naar een gezond en een stralend gebit.

BIG: 29928233602

Leo is aan het ACTA in 2021 afgestudeerd. Tandheelkunde is variërend en uitdagend. Dat maakt het zo’n leuk vak voor Leo.  Tijdens de opleiding heeft hij naast de algemene tandheelkunde een keuzevak gnathologie gevolgd. Deze tak van de tandheelkunde houdt zich bezig met de kauwspieren en gewrichten, gebitsslijtage en aangezichtspijnen. 

Leo is door de jaren heen bij verschillende lezingen geweest en heeft cursussen gevolgd over o.a. de cosmetische tandheelkunde waarbij er met composiet wordt gewerkt. Bij cosmetische tandheelkunde wordt er op een weefselbesparend manier een mooi esthetisch resultaat geleverd. Verder heeft Leo een affiniteit ontwikkeld voor kindertandheelkunde, angstige patiënten en de restauratieve tandheelkunde. 

Duidelijke informatie geven aan de patiënt over tandheelkundige behandelingen is uitermate belangrijk voor hem. In de behandelkamer staat de patiënt centraal. Hier wordt voor iedereen ervoor de tijd genomen, zodat de patiënt even veel weet over de gebitssituatie als de tandarts. Leo gaat elke dag enthousiast naar zijn werk. Hij vindt het belangrijk als zijn patiënten tevreden naar huis gaan. 

BIG: 19929996202

Onze mondhygiënisten

Abdi Small
Abdihakim Mohamed Ahmed

Mondhygiënist

Dorien Small
Dorien Rodewijk-Banning

Mondhygiënist

Maryam Small

Mijn naam is Maryam Latifi. In 2019 ben ik afgestudeerd als mondhygiënist aan de Hoge school Utrecht.

 

Ik woon sinds mijn negende in Nederland. Ik voelde mij hier al gauw thuis. Op jonge leeftijd wist ik al wat ik later wilde gaan doen: werken in de zorg. Na mijn middelbare school heb ik de opleiding apothekersassistente gevolgd. Vervolgens heb ik tien jaar met veel liefde in diverse apotheken in Alphen aan den Rijn gewerkt. Toch wilde ik meer. Naast mijn werk studeerde ik daarom Management in de Zorg en Mondzorgkunde. Toen ik die beide diploma’s op zak had, was het mijn droom om een eigen praktijk te hebben om zo de best mogelijke zorg aan mijn patiënten te kunnen leveren.

De droom van een eigen praktijk is nog niet verwezenlijkt, maar ik ben heel blij dat ik in Aquarijn Tandartsen goede zorg aan patiënten kan leveren. In deze praktijk heb ik alle tijd om er voor mijn patiënten te zijn. Hier kan ik door de samenwerking met de tandartsen goede zorg aan de patiënten bieden.

Gebitsverzorging is van groot belang voor de algehele gezondheid. Slechte mondhygiëne kan hart- en vaatziekten en diabetes veroorzaken. Ik wil ervoor zorgen dat mijn patiënten hiervan op de hoogte zijn en dat zij leren hoe zij hun gebit optimaal kunnen verzorgen. Goede zorg en een persoonlijke band met de patiënt zijn voor mij heel belangrijk.

Mondhygiënist

Onze managers

Joke Small
Joke Tjia-van der Toorn

Praktijkmanager

Daphne met Bril Small
Daphne van der Straaten-Hermenet

Praktijkmanager

Onze preventieassistentes

Monique Small
Monique Geldorp-Leenders

Preventieassistente

Mahsa small
Mahsa Torang

Preventieassistente

Tessa Small
Tessa van Wieringen

Preventieassistente

Onze assistentes

Corina Small
Corina de Bock-van der Lans

Assistente

Angela Small
Angela Asadour

Assistente

Maricar Small
Maricar Custodio

Assistente

Shello Small
Shello Feroline

Assistente

Melissa Small
Melissa Marx

Assistente

Marjolein Goed small
Marjolein van der Hoorn-Drent

Assistente

Jamie small
Jamie van Veen

Assistente

Far Small
Farzaneh Nur Mohammadi

Assistente